Geri

Renkli Leblebi Şekeri

(1 müşteri incelemesi)

50.00 100.00 

   

Temizle
Açıklama

Renkli leblebi şekeri hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından oldukça sevilen bir besindir. Kalp sağlığından sindirim sistemine değin pek çok probleme karşı etkili olması tüketimini arttırıyor. Aynı zamanda gün içinde bir avuç tüketildiğinde insana enerji veriyor. Lezzeti ve faydası ile öne çıkan renkli leblebi şekeri en fazla tüketilen leblebi türlerinden biridir.

Renkli Leblebi Şekeri Neler İçerir?

Renkli leblebi şekerinde 359,22 kcal enerji 2,64 g yağ, 70,84 g karbonhidrat, 7,71 g lif, 17,24 g protein bulunur. Renkli leblebi şekeri vazgeçilmez tutkunları her daim sofralarından bu tadı eksik etmezler. Sağlıklı atıştırmalıklar arasında yer alan bu çerez türü oldukça sevilerek tüketilen bir atıştırmalıktır.

Renkli Leblebi Şekerinin Yararları

Renkli leblebi şekeri mide bulantılarına iyi gelir. Reflü ve gastrit problemleriyle karşılaşıldığında tüketilebilir. Ses tellerine karşı oldukça faydalı bir gıdadır. Vücudu kansere karşı korur. Renkli leblebi şekeri lifli olduğu için açlığı bastırıcı vardır.

Diyet yapan kişiler ara öğünlerinde bir avuç tüketebilir. Renkli leblebi şekeri bağırsakların daha iyi çalışmasını sağlar. Diş ve bel ağrısına iyi gelir. Aynı zamanda idrar söktürücü özelliği bulunur. Damar sertliğine iyi gelir. Kalp sağlığını korumak için tüketilebilir. Bedene güç vererek birçok sağlık sorununun önüne geçer.

Bizi sosyal medyadan takip edin:

İnstagram 

Facebook

Ek bilgi
kg

100gr, 1kg, 250gr, 500gr

İnceleme (1)

Renkli Leblebi Şekeri için 1 inceleme

  1. Atike Merve Gültepe (doğrulanmış kullanıcı)

    taze ve lezzetli. kargo çok hızlı geldi ve güzel paketlenmiş.

İnceleme yap
Ödeme & Teslimat

Ödeme Yöntemleri

Siparişlerinizi Havale/ Eft / Kredi Kartına peşin ve taksitli olarak ödeyebilirsiniz.

Havale ve EFT ödeme yönteminde para transferiniz incelenerek onaylanır ve buna göre işleme alınır. Kredi kartı ile yaptığınız ödemelerde siparişiniz hemen onaylanarak kargonuz hazırlanır.

Teslimat Seçenekleri

Hafta içi Saat 15:00 ‘a kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya verilerek 2-7 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Hafta sonu saat 11:00’a kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya verilerek 2-7 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Stok kodu: CV1015 Kategoriler: ,